Plåtslageri

Plåtslageri

Plåtslagare i Stockholm som kan tak

En takrenovering kan vara oundviklig för husets fortsatta välmående eller önskad enbart i syfte att förbättra eller förändra fastighetens yttre. Taket har en viktig roll rörande dess övergripande stil och plåt är något av det mest stilrena och formbara materialet på marknaden. 

Oavsett om du ska lägga nytt eller renovera ett befintligt plåttak har vi på SO Tak och Plåt rätt kompetens för att ta på oss uppgiften. Vi åtar oss alla typer av plåtslageriarbeten i Stockholm, stora som små för såväl privatpersoner som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi jobbar med alla typer av plåt så som bland annat koppar, lackad stålplåt, aluminium och reihnzink och lämnar aldrig ett arbete som vi själva inte känner oss stolta över. Bandplåtstäckning, skivtäckning, plåtgarneringar, takavvattning, fasadlister och fönsterbleck. Kom med en förfrågan så ser vi till att lösa det. Som medlem i plåtslageriernas riksförbund kan du alltid känna dig trygg i vetskapen om att arbetet är fackmannamässigt utfört.

Planerar du för en större takrenovering och behöver hjälp med att forma och förverkliga en helhetslösning för dina tak- och fasadarbeten? Rådfråga oss på SO Tak och Plåt så hjälper vi dig från idé och projektering till färdigt slutresultat och besiktning.

Plåt - Ett snyggt, smidigt och beständigt takmaterial

Ett bra tak ska uppnå en rad viktiga krav för att fungera optimalt. Det ska skydda mot regn, snö och påfrestande, hårda vindar, samtidigt som det givetvis också ska vara snyggt och försköna fastigheten rent exteriört. Rätt monterat har plåttaket samtliga av de egenskaper som svarar mot kraven och är helt klart ett prisvärt alternativ för de flesta typer av hus. Dessutom är livslängden lång och med bara minimala underhållsinsatser håller det sig lika snyggt och funktionellt långt in i framtiden.

Vi utför

Vårt mål är att möta alla våra kunder i Stockholm på deras personliga villkor och leverera plåtarbeten av högsta klass enligt utsatt tid till bra priser. Vi vet vad som krävs för att nå upp till de högsta kraven oavsett förutsättningar eller önskemål.

  • Skivtäckning
  • Bandplåtstäckning av vägg och tak
  • Plåtgarneringar
  • Takavvattning
  • Fasadlister
  • Fönsterbleck

Ta en närmre titt på våra referensjobb här nedan och hör sedan av dig till oss så tar vi oss an ditt uppdrag.

Takrenovering i Stockholm

Service, kvalitet och kunskap åt samtliga kunder är de tre grundpelarna som genomsyrar allt vårt arbete. Med lång erfarenhet av plåtbearbetning och en modern och väl utvecklad maskinpark inkluderandes både mindre och större maskiner tillverkar vi produkter efter beställning. För inspiration, offert eller hjälp till ditt takbyte; kontakta oss så täcker vi behovet.