Takfirma

Takfirma

Som takfirma i Stockholm vet vi att det är viktigt att man känner sig trygg i sitt val av takfirma. Att byta eller renovera sitt tak är ett stort beslut och en stor investering. Taket är den del av fastigheten som är mest utsatt för slitage och helt avgörande för fastighetens skick och funktion. Ett bra tak ska vara funktionellt och hålla tätt samtidigt som det skall se bra ut.

Takfirma i Stockholm som håller vad de lovar

Genom vår långa erfarenhet som takfirma i Stockholm vet vi hur viktigt det är med att både budget och tidsplan hålls enligt överenskommelse. Det är också viktigt firman använder sig av duktiga takläggare som utför allt arbete professionellt men som även bemöter kunderna med stor respekt. Med en bred kompetens utför vår takfirma arbeten som takläggning och takrenovering samt omläggning av olika sorters tak som plåttak, taktegel, ytpapp, duk, shingel, och skiffer. På SO Tak & Plåt återvinner vi allt material så mycket vi kan och gör vårt bästa för att ha en hållbar verksamhet. Vi kommer gärna ut till er för en besiktning av ert tak för att sen ge er en offert på hela takarbetet. Vår takfirma i Stockholm har konkurrenskraftigt pris och kvalitén på vårt arbete är i absolut toppklass. Självklart kan du som är privatperson även göra avdrag för ROT när du utnyttjar våra tjänster. Vi gör vi allt för att våra kunder skall vara nöjda med både vårt arbete och sitt nya tak.
 

Takfirma med de bästa takläggarna

Vår takfirma i Stockholm har bland de bästa takläggarna du kan hitta. De utför alltid sina arbetsuppgifter professionellt och på ett mycket effektivt sätt. Det är av största vikt för oss att du som kund känner dig trygg i valet av takfirma. Anlitar du oss så får du löpande information och statusuppdateringar under hela arbetets gång. Du kan alltid höra av dig till oss för att ställa frågor och ta del av hur arbetet fortskrider. Du kan vara trygg i vetskapen om att ditt nya tak kommer skydda fastigheten i många år framöver. Som takfirma förser vi Stockholmsborna med tak till både bra priser och de bästa garantier som man kan få.

Vi arbetar med alla typer av tak

Takfirman har efter alla år i branschen arbetat med alla typer av tak. Vi arbetar dagligen med tak som takpannor, plåttak och papptak. Vi kan därför hjälpa dig att välja rätt tak till just ditt hus eller fastighet. En liten fastighet kanske inte klarar av att bära upp alla takpannor utan skall istället ha ett lättare plåt- eller papptak. Har man däremot en stor villa som skall renoveras så vill man kanske se över vilka sorts takpannor man skall välja för att det skall bli så bra som möjligt. Samma sak om du äger en fastighet med flera lägenheter, då vill du ha det så kostnadseffektivt som möjligt på lång sikt. Vi hjälper dig med de alternativ som bäst lämpar sig för just din situation.

Vilket tak skall du ha?

Skall du ha tegelpannor eller betongpannor till hustaket? Skall du lägga ett papptak eller plåttak på garaget? Skall du lägga ett nytt tak eller räcker det att renovera och måla taket? Det är inte alltid lätt att veta vad man skall göra eller vilket material som bör användas. Olika tak har ju olika fördelar, utseende och pris. Det är bra att noga undersöka de olika möjligheterna som finns att välja mellan innan du bestämmer dig. Kontakta takfirman så kommer vi hem till dig och undersöker taket för att därefter rekommendera vad vi tycker är bäst. Ofta kan det räcka med att renovera eller måla om ett tak för att det skall bli som nytt istället för att helt byta ut taket. 
 

Om SO Tak & Plåt i Stockholm

SO Tak & Plåt är en komplett takfirma i Stockholm med egna plåtslagare och takläggare med många års erfarenheter. Vi kan se till att takarbetet inte stöter på förseningar eller problem med leverantörer eller andra hantverkare. Vi har alltid full kontroll över hela arbetsprocessen och ser till att både taket, priset och tidsplanen stämmer överens med det som lovats. Hör av dig till oss så bestämmer vi ett möte och går igenom era önskemål och våra olika tjänster.

Kontakta Oss